Υπηρεσίες

Τα πάντα για το ηλεκτρονικό εμπόριο

5stars_google

Βήμα βήμα το e-shop σας μπορεί να φτάσει στην κορυφή

Υπηρεσίες - Στην DigiCreations αναλαμβάνουμε κάθε ενέργεια που έχει σχέση με το ηλεκτρονικό εμπόριο

Social Media

Η διαφήμιση μέσω των social media είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε e-shop.

SEO

Κάνουμε όλες εκείνες τις εξειδικευμένες ενέργειες που θα φέρουν την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις στο Google.

Web Hosting

Προσφέρουμε το γρηγορότερο web hosting σε προνομιακά πακέτα.

Διαφήμιση

Διαμορφώνουμε την διαφημιστική στρατηγική που θα ακολουθήσουμε ώστε να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Σχεδίαση Ιστοσελίδων

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε έχουν την πιο σύγχρονη σχεδίαση και τεχνικά χαρακτηριστικά. Μην χάνεις χρόνο επικοινώνησε μαζί μας!

Content Marketing​

Στρατηγική προσέγγιση marketing πάνω στις δικές σας ανάγκες και χαρακτηριστικά.

Το κόστος κατασκευής ενός διαδικτυακού καταστήματος εξαρτάται από παράγοντες όπως το είδος του καταστήματος, την προσθήκη custom σχεδιασμού, την λειτουργία συγκεκριμένων εφαρμογών κ.ά. Σε κάθε περίπτωση εμείς στην DigiCreations προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με την καλύτερη δυνατή τιμή.

Ένας ιδιοκτήτης ενός νέου e-shop πρέπει να κατανοήσει ότι η αποδοτικότητα ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι “μαραθώνιος” και όχι “100άρι”. Στην πορεία της σωστής λειτουργίας ενός e-shop θα γίνουν αλλαγές, προσθήκη λειτουργιών, αλλαγή σχεδιασμού κ.ά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης θα αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία για τον ορθότερη λειτουργία του καταστήματός του. Είμαστε εδώ για να σας συμβουλέψουμε.

Ξεκάθαρα ναι. H προσθήκη πρωτότυπου περιεχομένου σε ένα website είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις ώστε να βελτιωθεί το SEO score στις μηχανές αναζήτησης. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Στην DigiCreations μπορούμε με τις κατάλληλες ενέργειες να ανεβάσουμε πιο ψηλά στις αναζητήσεις στο Google την ιστοσελίδα σας.

Αυτό είναι ένα ερώτημα που μας απευθύνουν συχνά οι πελάτες μας. Με συνδυασμένες διαφημιστικές καμπάνιες στο Google και στα Social media είναι αρκετά πιθανό μία νέα ιστοσελίδα/e-shop να συστηθεί στο κοινό αρκετά γρήγορα. Στη συνέχεια όμως πρέπει να υπάρχουν σωστές κινήσεις χωρίς υπέρμετρο κόστος που θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Στην DigiCreations μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε νέο πελατολόγιο με στοχευμένες κινήσεις όπως και να διατηρήσετε το ήδη υπάρχον κοινό σας.

Βεβαίως ναι. Ένα λογότυπο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για ένα νέο ή ήδη υπάρχων e-shop. Ένα λογότυπο πρέπει να αντικατοπτρίζει την “προσωπικότητα” της επιχείρησης με ένα μοναδικό σχέδιο και χρώματα. Στην DigiCreations δημιουργούμε μοναδικό λογότυπο για την επιχείρηση σας πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Τα social media κατέχουν πλέον κυρίαρχη θέση στη ζωή μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με εξειδικευμένες καμπάνιες σε Facebook και Instagram μπορούμε να πετύχουμε μια θεαματική αύξηση του community που σας βλέπει και ενημερώνεται για τα προιόντα σας. Στην DigiCreations μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.

Στην DigiCreations συνεργαζόμαστε με την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε μεγάλες ταχύτητες σε προνομιακές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο ή στο e-mail info@digicreations.gr ώστε να κλείσουμε ραντεβού και να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα!