Πρόγραμμα e-lianiko

Πρόγραμμα Επιδότησης e-lianiko

Είστε δικαιούχοι στο πρόγραμμα επιδότησης e-lianiko; Προχωράμε στην ΔΩΡΕΑΝ προετοιμασία των δικαιολογητικών – Κατασκευή καινούργιου ή αναβάθμιση υφιστάμενου e-shop.

Πρόγραμμα Επιδότησης e-lianiko
website project

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και την κατασκευή κάθε είδους ιστοσελίδας. Ανεξάρτητα σε ποιον επαγγελματικό κλάδο ανήκετε, δίνουμε στην επιχείρησή σας νέα δυναμική με την πιο σύγχρονη ιστοσελίδα που μπορείτε να αποκτήσετε.

Κατασκευή E-Shop
Πρόγραμμα Επιδότησης e-lianiko

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα e-λιανικό για την κατασκευή καινούργιου ή την αναβάθμιση υφιστάμενου e-shop.

Δωρεάν προετοιμασία δικαιολογητικών

Εάν είστε δικαιούχοι του προγράμματος e-λιανικό μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς.

Μπορούμε να προχωρήσουμε στην προετοιμασία όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών που χρειάζονται όπως και να σχεδιάσουμε το e-shop που να τηρεί όλα τα κριτήρια του προγράμματος.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σας ικανοποιήσει πλήρως, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε προνομιακή τιμή σε συνδυασμό με την αντίστοιχη επιχορήγηση που δικαιούστε.

Πρόγραμμα Επιδότησης e-lianiko

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Social Media

Η διαφήμιση μέσω των social media είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε e-shop. Επιπλέον όλο και περισσότερες επιχειρήσεις συμμετέχουν ενεργά.

SEO

Κάνουμε όλες εκείνες τις εξειδικευμένες ενέργειες ώστε να φέρουν την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις στο Google.

Web Hosting

Προσφέρουμε το γρηγορότερο web hosting σε προνομιακά πακέτα. Επιπλέον έχετε την καλύτερη τεχνική εξυπηρέτηση.

Διαφήμιση

Διαμορφώνουμε την διαφημιστική στρατηγική που θα ακολουθήσουμε με αποτέλεσμα ώστε να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Σχεδίαση Ιστοσελίδων

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε έχουν την πιο σύγχρονη σχεδίαση και τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Content Marketing​

Στρατηγική προσέγγιση marketing πάνω στις δικές σας ανάγκες και χαρακτηριστικά. Επιπλέον δίνουμε προτεραιότητα στην οικονομική σας δυνατότητα.

Θέλεις να μεγαλώσεις την επιχείρηση σου;
Επικοινώνησε μαζί μας και θα σου λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με τις ενέργειες που μπορείς να κάνεις ώστε το e-shop σου να γίνει πιο σύγχρονο, αποδοτικότερο και καλύτερο.
Κατασκευή e-shop